van Gent elektroservice BV logo

Domotica

De domotica installatie is de eredivisie van elektrische installaties. Het is altijd een plezier om een dergelijke installatie te mogen aanbieden omdat het de gebruiker zoveel meer biedt dan een traditionele installatie. De kernwoorden van domotica zijn gemak, comfort en veiligheid. Het zorgt ervoor dat uw huis zich meer aan uw wensen en levensstijl aanpast.

Met domotica leggen wij verbindingen aan in uw huis met alle elektrische systemen zodat deze kunnen samenwerken om uw leven makkelijker te maken. En als toegift is een woning met domotica een stuk energiezuiniger dan zonder.

Omdat het basis principe van een elektrische installatie met domotica nét even wat anders werkt dan een traditionele installatie, komt er voor ons als installateur ook net wat meer bij kijken. Dankzij onze ervaring met het aanleggen van een dergelijke installatie en het hebben van een betrouwbare partner wat betreft het integreren en visualiseren van de installatie zijn we bij uitstek geschikt om uw droom tot werkelijkheid te maken.

Kortom, ook hiervoor geldt: Voor al uw elektrawerken!

Neem contact met ons op

van Gent elektroservice BV
Uilenkade 52
3336 LP Zwijndrecht
Tel. 078 - 629 06 16
mail@vangentelektroservice.nl